Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητα των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων εφόσον το προϊόν που παραλάβατε είναι προβληματικό προϊόν ή δεν είναι αυτό που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι από τα παραπάνω, γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων (με δική μας επιβάρυνση) και προχωράμε σε αντικατάσταση με τα σωστά/νέα προϊόντα ή την επιστροφή χρημάτων. 

ΕΙΔΙΚΑ

Το δικαίωμα επιστροφής σε κάποιο προϊόν διατηρείται για διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του χωρίς καμία επιβάρυνση επιστροφής για αγορές εντός Ελλάδας., με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (ACS). Σε περίπτωση υπαναχώρησης από την παραγγελία η αποστολή και η επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη, και όταν παραληφθεί το προϊόν και διαπιστωθεί η μη χρήση του επιστρέφετε το ποσό της αγοράς με το ίδιο τρόπο που έγινε η αγορά.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει να συμπληρώσει το δελτίο επιστροφής που βρίσκεται μαζί με την απόδειξη που θα παραλάβει ή να επικοινωνήσει με το Vassiliscuir.com τηλεφωνικώς ή και να στείλει e-mail στο vassiliscuir@gmail.com  .

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι :
VASSILISCUIR 
ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 113 
26221 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. 2610221022

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα ΠΡΟΥΠOΘΕΣΗ  είναι να μην είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν. Επίσης με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης  κλπ). Ο χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό. 

Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. 

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το VASSILISCUIR υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη. Το κόστος της νέας αποστολής βαρύνει τον χρήστη με 5 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού .

Αν ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση της παραγγελίας του, το ποσό της επιστροφής πιστώνεται στην καρτέλα του σε μορφή credits* και μπορεί να τα εξαργυρώσει όποτε αυτός επιθυμεί.
*(1 credit = 1 ευρώ) 


ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Ωστόσο, το VASSILISCUIR διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο χρήστης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό το VASSILISCUIR θα προβαίνει σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος. 

Στην επιστροφή και στην νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής. 
Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Αλλαγή ή επιστροφή σε εσώρουχα , δεν γίνεται δεκτή, εκτός αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Στα προϊόντα που η αγορά τους γίνεται κάποιας ειδικής εκπτωτικής ενέργειας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή τους εκτός αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.